Skrutrekker Best I Test: Beste Skrutrekker 2023

I vår søken etter den beste skrutrekkeren har vi vurdert og sammenlignet ulike modeller for å gi deg de beste valgene for ulike behov. Enten du er en profesjonell eller en ivrig gjør-det-selv-entusiast, har vi deg dekket. Bosch PSR 18 LI-2 Ergonomic tar førsteplassen med imponerende dreiemoment og LED-belysning. For de som foretrekker et premium alternativ, tilbyr Dewalt DCD791 utmerket ytelse og et kompakt design. Og hvis du er på et stramt budsjett, gir Makita DF457DWE god verdi uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Følg med for mer detaljer om hver modell!

Test av skrutrekkere

Vi har testet ulike skrutrekkere for å vurdere deres ytelse og kvalitet. Når det gjelder å finne den beste skrutrekkeren, er det en merkevare som skiller seg ut – Ryobi. Deres elektriske skrutrekker, Ryobi R18DD3-120S, er et toppvalg for DIY-entusiaster. Med en vekt på 1,2 kg og et 18 V, 1,5 Ah batteri, tilbyr den både kraft og portabilitet. Dreiemomentet på 50 Nm sikrer at den kan håndtere et bredt spekter av oppgaver, mens LED-belysningen gir synlighet i dårlig opplyste områder. I tillegg gir 13 mm chuck-størrelse mulighet for bruk av ulike skruer. Enten du skal montere møbler eller utføre hjemme reparasjoner, er Ryobi R18DD3-120S et pålitelig og effektivt valg.

Best i test skrutrekker

For vår analyse av beste i test skrutrekkere, har vi vurdert ulike faktorer for å bestemme de beste utførerne når det gjelder ytelse, holdbarhet og verdi for pengene. Når det kommer til skrutrekkere, er en av de viktigste faktorene å vurdere dreiemomentet. Et høyere dreiemoment sikrer at skrutrekkeren kan håndtere tøffere materialer og levere mer kraft. Basert på vår forskning, inkluderer noen av de beste i test skrutrekker alternativene Bosch PSR 18 LI-2 Ergonomic, Makita DF457DWE og Metabo BS 18 Quick. Disse skrutrekkerne tilbyr en god balanse mellom ytelse, holdbarhet og verdi for pengene. Enten du er en hobby-entusiast eller en profesjonell, kan det å finne den beste i test skrutrekkeren gjøre prosjektene dine enklere og mer effektive.

De seks beste skrutrekkene på markedet akkurat nå

La oss nå rette fokuset mot de seks beste skrutrekkerne som for øyeblikket er tilgjengelige på markedet. Vinneren og best i test er BOSCH GSR 18V-28. Med sin imponerende ytelse og pålitelige funksjoner skiller denne skrutrekkeren seg ut blant de andre.

1. Vinner og best i test ble BOSCH GSR 18V-28

BOSCH GSR 18V-28 ble kronet som den beste i testen og vant tittelen blant de seks beste skrutrekkerne på markedet akkurat nå. Denne Bosch skrutrekkeren skiller seg ut med sin eksepsjonelle ytelse og pålitelighet. Med et kraftig 18V batteri leverer den imponerende dreiemoment og sikrer effektiv og presis skruing i ulike bruksområder. GSR 18V-28 har en kompakt og ergonomisk design som gir komfortabel håndtering og redusert tretthet under langvarig bruk. Den har også en LED-lys som belyser arbeidsområdet og gir bedre synlighet selv i dårlig opplyste områder. Bosch GSR 18V-28 er det perfekte verktøyet for både fagfolk og hobbyentusiaster som verdsetter ytelse, holdbarhet og brukervennlighet.

Mer om BOSCH GSR 18V-28

La oss ta en nærmere titt på andreplassen, HIKOKI DB3DL2. Denne skrutrekkeren tilbyr imponerende funksjoner og ytelse som gjør den til en verdig konkurrent. Med sitt stilige design og kraftige dreiemoment er den et pålitelig valg for ulike oppgaver. Følg med når vi går inn på spesifikasjonene og utforsker hva som skiller den fra resten.

2. På andreplass kommer HIKOKI DB3DL2

På andreplass kommer HIKOKI DB3DL2, en skrutrekker som har prestert eksepsjonelt godt i kategorien Best i Test. Mens BOSCH GSR 18V-28 tok førsteplassen, er HIKOKI DB3DL2 en verdig konkurrent som tilbyr imponerende funksjoner og ytelse. Med sitt kraftige 18V batteri leverer denne skrutrekkeren utmerket dreiemoment for ulike bruksområder. HIKOKI DB3DL2 har også LED-belysning, noe som gir bedre synlighet i dårlig opplyste områder. Den kompakte designen og lette konstruksjonen gjør den enkel å håndtere og manøvrere, ideell både for fagfolk og hobbyentusiaster. Alt i alt viser HIKOKI DB3DL2 seg å være en pålitelig og effektiv skrutrekker, noe som gjør den til en sterk konkurrent i kategorien Best i Test.

Mer om HIKOKI DB3DL2

Mer om HIKOKI DB3DL2

Når vi går videre til tredjeplassen, HIKOKI DB3DL2, finner vi en pålitelig og effektiv skrutrekker. Med sitt kompakte design og lette konstruksjon tilbyr dette modellen praktisk bruk og enkelhet. I tillegg har HIKOKI DB3DL2 imponerende dreiemoment og LED-belysning, noe som gjør den til et passende valg for ulike oppgaver.

3. På tredjeplass kommer MAKITA DDF484Z

MAKITA DDF484Z (Mer om HIKOKI DB3DL2) tar tredjeplassen i skrutrekker-testen. Her er hvorfor den er en toppkandidat:

 • Kraftig ytelse: Med sin høye dreiemoment og effektive motor kan DDF484Z håndtere selv de tøffeste oppgavene uten problem.
 • Allsidig funksjonalitet: Denne skrutrekkeren tilbyr flere hastighetsinnstillinger og en variabel hastighetsutløser, som gir presis kontroll og tilpasningsevne.
 • Holdbar konstruksjon: Makita DDF484Z er bygget for å vare, med et solid design og høykvalitetsmaterialer som tåler hard bruk.

Når det gjelder å finne en pålitelig og kapabel skrutrekker, er Makita DDF484Z et solid valg. Dens ytelse, funksjonalitet og holdbarhet gjør den til et verdifullt verktøy både for fagfolk og DIY-entusiaster.

Mer om MAKITA DDF484Z

Nå skal vi se nærmere på den fjerde plasserte skrutrekkeren, MILWAUKEE M12 FQID-202X. Med sine imponerende funksjoner og ytelse er denne skrutrekkeren en sterk konkurrent på markedet. Den kompakte designen, lette kroppen og kraftige dreiemoment gjør den ideell for ulike oppgaver. I tillegg sørger inkluderingen av LED-lys for bedre synlighet, selv i dårlig opplyste områder.

4. På fjerdeplass kommer MILWAUKEE M12 FQID-202X

Vi anbefaler på det sterkeste MILWAUKEE M12 FQID-202X, da den kommer på fjerdeplass på grunn av sin utmerkede ytelse. Denne børsteløse skrutrekkeren er et utmerket valg for de som trenger en elektrisk, batteridrevet skrutrekker. Her er tre grunner til hvorfor MILWAUKEE M12 FQID-202X skiller seg ut:

 • Kraftig ytelse: Med sin imponerende dreiemoment kan denne skrutrekkeren håndtere selv de tøffeste oppgavene uten problemer. Den leverer jevn kraft og presisjon, noe som gjør den til et pålitelig verktøy for enhver oppgave.
 • Kompakt og lett: MILWAUKEE M12 FQID-202X er designet for å være kompakt og lett, noe som gjør den enkel å manøvrere i trange områder. Den er behagelig å holde og gir utmerket kontroll, noe som gjør den ideell for langvarig bruk.
 • Avanserte funksjoner: Denne skrutrekkeren er utstyrt med LED-belysning, som lyser opp arbeidsområdet for ekstra bekvemmelighet. Den har også en børsteløs motor, som sikrer lengre levetid på verktøyet og økt effektivitet.

For de som søker en skrutrekker med høy ytelse, pålitelighet og allsidighet, er MILWAUKEE M12 FQID-202X et utmerket valg.

Mer om MILWAUKEE M12 FQID-202X

La oss nå rette oppmerksomheten mot den femteplasserte skrutrekkeren i artikkelen, BOSCH DIY IXO V Basic. Denne modellen tilbyr et kompakt og lett design, noe som gjør den perfekt for små oppgaver og trange områder. Med sin imponerende dreiemoment og LED-belysningsfunksjon, er BOSCH DIY IXO V Basic et pålitelig valg for både DIY-entusiaster og nybegynnere.

5. På femteplass kommer BOSCH DIY IXO V Basic

På femteplass har vi BOSCH DIY IXO V Basic. Denne skrutrekkeren har blitt testet og bevist å være en av de beste i sin kategori. Den tilbyr en rekke funksjoner som gjør den til et toppvalg for hobbyentusiaster. Her er noen nøkkelpunkter å vite om BOSCH DIY IXO V Basic:

 • Kompakt og lett design, som gjør den enkel å håndtere og manøvrere.
 • Kraftig motor som gir høy dreiemoment for ulike oppgaver.
 • Leveres med LED-belysning for bedre synlighet i dårlig lysforhold.

BOSCH DIY IXO V Basic er et pålitelig og effektivt verktøy som kan håndtere et bredt spekter av skruoppgaver. Enten du er profesjonell eller hobbyist, vil denne skrutrekkeren definitivt møte dine behov. Så hvis du leter etter den beste skrutrekkeren, bør du vurdere BOSCH DIY IXO V Basic.

Mer om BOSCH DIY IXO V Basic

På sjetteplassen på vår liste har vi DEWALT DCF620D2K. Denne skrutrekkeren er kjent for sin eksepsjonelle ytelse og pålitelighet. Med imponerende dreiemoment og LED-lys er den et flott valg både for profesjonelle og hobbyentusiaster.

6. På sjetteplass kommer DEWALT DCF620D2K

Vi finner ofte DEWALT DCF620D2K på sjetteplass når det gjelder de beste skrutrekkerne. Denne kraftige og pålitelige verktøyet er perfekt for alle dine gjør-det-selv-behov. Her er noen viktige funksjoner ved DEWALT DCF620D2K:

 • Kraft: Med sin kraftige motor leverer denne skrutrekkeren eksepsjonell kraft for ulike bruksområder.
 • Allsidighet: DEWALT DCF620D2K tilbyr flere hastighetsinnstillinger, slik at du kan justere verktøyet for å passe til ulike oppgaver.
 • Ergonomi: Designet med komfort i tankene, har denne skrutrekkeren en lett og kompakt design som sikrer enkel håndtering og reduserer tretthet under langvarig bruk.

Enten du er profesjonell eller en gjør-det-selv-entusiast, er DEWALT DCF620D2K et flott valg for alle dine skruoppgaver. Dens holdbarhet, ytelse og brukervennlige funksjoner gjør den til et pålitelig verktøy som vil hjelpe deg med å takle ethvert prosjekt med letthet.

Kjøpeguide for å se på når du skal kjøpe en skrumaskin

Når du ser etter å kjøpe en skrumaskin, er det flere viktige punkter å ta hensyn til. For det første bør den være brukervennlig og tillate enkel og komfortabel bruk. For det andre bør hastighet og dreiemomentkapasitet tas i betraktning for å sikre at den kan håndtere ulike oppgaver effektivt. Til slutt er batterikapasiteten en viktig faktor å vurdere, da den bestemmer driftstiden og den generelle ytelsen til skrumaskinen. Ved å ta hensyn til disse punktene vil det hjelpe deg med å ta en informert beslutning når du kjøper en skrumaskin.

Brukervennlig

Vår kunnskap om skrutrekkere gir oss ulike alternativer å vurdere når vi ønsker å kjøpe en brukervennlig en. Når det gjelder å finne den beste skrutrekkeren som er enkel å bruke, er det noen nøkkelfaktorer å huske på:

 • Ergonomisk design: Se etter en skrutrekker med et behagelig grep og godt balansert vektdistribusjon for å minimere tretthet under bruk.
 • Intuitive kontroller: En brukervennlig skrutrekker bør ha enkle knapper eller brytere for å justere hastighet og retning.
 • Tydelig synlighet: LED-belysning er en nyttig funksjon som sikrer god synlighet på dårlig opplyste områder, noe som gjør arbeidet ditt enklere og mer effektivt.

Ved å vurdere disse faktorene kan du finne den beste skrutrekkeren som møter dine behov og gir en brukervennlig opplevelse.

Omdreininger og dreiemoment

Våre kunnskaper om skrutrekkere gir oss ulike alternativer å vurdere når vi ønsker å kjøpe en, inkludert omdreininger per minutt (RPM) og dreiemoment. Disse to faktorene spiller en avgjørende rolle for å bestemme ytelsen og effektiviteten til en skrutrekker. RPM refererer til antall rotasjoner skrutrekkeren kan gjøre i løpet av ett minutt, mens dreiemomentet måler den roterende kraften eller kraften skrutrekkeren kan utøve. Når du velger en skrutrekker, er det viktig å finne en som er utstyrt med riktig RPM og dreiemoment for dine spesifikke behov. De beste skrutrekkerne er testet og sammenlignet, slik at du vil finne den som oppfyller dine krav.

Batterikapasitet

Vi har funnet ut at batterikapasiteten er en viktig faktor å vurdere når man kjøper en skrutrekker. Batterikapasiteten bestemmer kraften og driftstiden til verktøyet, slik at du kan jobbe effektivt uten hyppig lading. Her er tre viktige punkter å huske på når det gjelder batterikapasitet:

 • Lengre driftstid: En høyere batterikapasitet, målt i ampere-timer (Ah), gir lengre driftstid, slik at du kan fullføre oppgaver uten avbrudd.
 • Mer kraft: En større batterikapasitet betyr også mer kraft, slik at du kan takle tøffere materialer og skru inn skruer med letthet.
 • Allsidighet: Å velge en skrutrekker med høyere batterikapasitet gir deg fleksibiliteten til å håndtere et bredere spekter av prosjekter, fra lette oppgaver til tunge bruksområder.

Å vurdere batterikapasiteten når du velger en skrutrekker sikrer at du har nødvendig kraft og utholdenhet til å takle ethvert prosjekt effektivt.