Beste reiseseng – Test og ekspertvurderinger

Vi har testet og gjennomgått de beste reisesengene for å hjelpe deg med å velge den perfekte for familiens eventyr. Reisesenger er designet for å være bærbare, med justerbar høyde og koselige funksjoner for nyfødte og spedbarn. Enten du trenger en seng som kan brukes som lekegrind eller ønsker en som er lettvektig for flyreiser, har vi deg dekket. Våre toppvalg inkluderer AeroMoov Pop-up, Bugaboo Stardust, Carena Karlsudd, Stokke Cloud Sleeper og Nuna Sena Aire. La oss guide deg gjennom verdenen av reisesenger og gjøre dine reiser med de små enkle og problemfrie.

Den beste reisesengen

Hvis du leter etter den beste reisesengen, bør du vurdere AeroMoov Pop-up med sin gode sovekomfort og enkel oppsett. Vi testet ulike reisesenger og fant ut at AeroMoov Pop-up skiller seg ut som det beste valget. Sovekomforten for barnet er utmerket, og sikrer en koselig og avslappende atmosfære. Oppsettet er enkelt, og tar bare fem sekunder å montere eller pakke sammen. Dette gjør den perfekt for foreldre på farten som verdsetter bekvemmelighet. Sengen har også to forskjellige høydeposisjoner, som passer både for spedbarn og eldre barn. Når det gjelder design, er den gjennomtenkt med plass til foreldrenes føtter, noe som fremmer bedre ergonomi. Samlet sett har våre tester og evalueringer bevist at AeroMoov Pop-up faktisk er den beste reisesengen tilgjengelig, noe som gjør den til et pålitelig valg for enhver forelder som søker kvalitet og komfort når de reiser med de små.

Det er derfor du bør kjøpe

Dette er typen sprinkelseng som vanligvis brukes til reise. Den er kompakt, lett og enkel å montere og demontere. Her er fire grunner til hvorfor denne sprinkelsengen er perfekt for dine reisebehov:

 1. Praktisk: Denne reisesengen kan settes opp på bare noen få sekunder, noe som gjør den ideell for travle foreldre på farten. Slutt på kampen med kompliserte instruksjoner eller tungt utstyr.
 2. Komfort: Til tross for sitt bærbare design, tilbyr denne sprinkelsengen utmerket sovekomfort for den lille. Madrassen kan være tynn, men den går ikke på bekostning av koseligheten.
 3. Allsidighet: Ikke bare gir denne sprinkelsengen en trygg soveplass for barnet ditt, den kan også brukes som lekeområde! De sammenleggbare sidene og oppbevaringslommene gjør den perfekt for å holde lekene organisert.
 4. Holdbarhet: Laget med solide materialer som plast- eller metallrammer og stoff- eller nettingvegger, kan denne reisesengen tåle bruken uten å gå på bekostning av sikkerheten.

Her er en veiledning for bruk av et reiseseng:

 1. Åpne reisesengen og legg den på et flatt underlag.
 2. Sørg for at alle låsemekanismer er låst og at sengen er stabil.
 3. Fest madrassen i sengen ved å feste stroppene eller glidelåsen.
 4. Juster sengens høyde etter behov ved å heve eller senke madrassen.
 5. Sørg for at det ikke er noen løse gjenstander eller puter i sengen som kan utgjøre en risiko for barnet.

For å bruke en reiseseng riktig, må du sørge for å følge instruksjonene som er gitt av produsenten og justere bunnhøyden basert på barnets alder og størrelse. Dette vil sikre at den lille er trygg og komfortabel mens han sover eller leker i sengen. Det er viktig å lese bruksanvisningen nøye for å forstå hvordan man setter opp og legger ned sengen korrekt. Vær oppmerksom på eventuelle vektbegrensninger som er spesifisert av produsenten, da overskridelse av disse grensene kan utgjøre en sikkerhetsrisiko. I tillegg må du sørge for at alle deler av sengen er låst på plass før du legger barnet ditt inni. Ved å følge disse retningslinjene kan du være trygg på at babyen din er sikker i sin reiseseng.

Når du kjøper et reiseseng, er det flere ting du bør vurdere:

 1. Størrelse: Sjekk at reisesengen er tilstrekkelig stor til å romme barnet ditt komfortabelt. Det bør også være enkelt å transportere og sette opp.
 2. Sikkerhet: Sørg for at reisesengen oppfyller alle sikkerhetsstandarder. Den bør ha solide vegger og en stabil bunn for å unngå at barnet ditt faller ut eller blir klemt fast.

Tenk på størrelse- og vektbegrensningene til reisesengen for å sikre at den passer til barnets alder og behov. Her er fire viktige faktorer å vurdere når du kjøper en reiseseng:

 1. Alderspassende: Finn en seng som passer til barnets aldersgruppe, med justerbare bunnhøyder for babyer og eldre barn.
 2. Vektgrense: Sjekk vektgrensen til sengen for å sikre at den kan trygt romme barnets vekt. Noen senger har alternativer for tyngre barn, med bunner direkte på gulvet.
 3. Komfort: For nyfødte og spedbarn, vurder å bruke en babynest eller oppblåsbar madrass med hevede kanter for å skape et koselig miljø.
 4. Allsidighet: Velg en reiseseng som også kan brukes som lekegrind, med sammenleggbare sider og oppbevaringslommer for leker.

Slik gjennomførte vi testen

Ved å utføre testen vurderte vi faktorer som komfort, monteringsvennlighet og transportabilitet. Vi ønsket å forsikre oss om at reisesengene vi testet, tilbød en koselig sovemiljø for både babyer og eldre barn. Vi vurderte også hvor enkelt det var å sette opp og pakke sammen sengene, samt deres vekt og størrelse med tanke på transport. Målet vårt var å finne reisesenger som ville gjøre hverdagen enklere for familier på farten.

Gjennom hele testprosessen samlet vi tilbakemeldinger fra både barn og foreldre for å få en helhetlig forståelse av prestasjonen til hver seng. Vi ønsket å høre førstehåndsopplevelser og meninger for å sikre at våre vurderinger var nøyaktige.

Ved å vurdere alle disse faktorene, var vi i stand til å bestemme hvilke reisesenger som skilte seg ut fra resten når det gjaldt design, funksjonalitet og pris. De endelige rangeringene og “Best i test”-utmerkelsen var basert på vår omfattende testmetodikk og tilbakemeldingene vi fikk fra virkelige familier som brukte disse sengene i ulike miljøer.

Vårt mål er å gi deg inngående kunnskap om de beste reisesengene som er tilgjengelige, slik at du kan ta en informert beslutning når du kjøper en som passer for din families behov.

Ofte stilte spørsmål

Hva er vektbegrensningene for reisesenger?

Vektgrensene for reisesenger varierer fra 15 til 20 kilogram. Likevel finnes det modeller med bunnen direkte på gulvet for tyngre barn. Det er viktig å velge en seng som kan romme barnets vekt på en trygg og komfortabel måte.

Kan reisesenger brukes som lekegrinder?

Ja, reisesenger kan brukes som lekegrinder. Noen modeller har foldbare sider og oppbevaringslommer for leker, noe som gjør dem allsidige for både søvn og lek. De gir en praktisk plass for barnet ditt å trygt leke mens dere er på farten.

Hva er dimensjonene for reiserestriksjoner på reisesenger?

Dimensjonene for luftfartsrestriksjoner på reisesenger er 55x40x23 centimeter og bør ikke overstige 8 kilo. Det er viktig å velge en kompakt seng med en bæreveske for enkel transport.

Hva er tykkelsen på madrassen i reisesenger?

Tykkelsen på madrassen i reisesenger varierer, men den bør sikre en trygg avstand på minst 20 centimeter mellom toppen og siden på sengen for babyer.

Er det tilgjengelig noen ekstra tilbehør for Aeromoov Pop-Up reisesengen?

Ja, det er ekstra tilbehør tilgjengelig for AeroMoov Pop-up reiseseng. Dette inkluderer myggnett og solbeskyttelse, som kan forbedre komforten og sikkerheten til barnet ditt under reisen.